středa 10. října 2012

Znáte glosy?

Musím to sem dát. Jelikož spousta dívek si myslí, že umí psát, spáchaly spoustu příšerných fanfiction, a našla se spousta lidí, kteří tato díla vylepšovali svými poznámkami. Největší úroda byla před pár lety, kdy Rowling ještě nedokončila Harryho Pottera a zrodilo se spoustu Mařen (Mary Sue).
Podrobný výklad zde

Holky se skvělým smyslem pro humor a pro mě nejlepší glosy jsou pro mě modra-cervena.blog.cz/

Jedinečný úkaz je fanfiction My immortal. Je psaná neskutečně špatnou angličtinou, hlavní hrdinka Ebony je upírka, spí v rakvi, v Bradavicích jsou všichni goffici, Draco, Harry, Ron a Hermiona hrají všichni v kapele, Hermiona je upírka, všichni kluci jsou do Ebony zabouchlí, včetně Hagrida a celé je to tak neskutečně dementní až je to geniální a já u toho umírám smíchy.

Malá oglosovaná ukázka:
It was…… Voldemort! (Vypadal jako Voldemort ve filmu... a byl to... Voldemort! *překvapení*)
"No!" I shouted in a scared voice but then Voldemort shouted "Imperius!" and I couldn't run away.
"Crookshanks!" BUCH!!!! (slovník: Crookshanks = Křivonožka) I shouted at him. Voldemort fell of his broom and started to scream (asi řval smíchy). I felt bad for him even though I'm a sadist so I stopped. (Přesto již bylo pozdě. Skandální odhalení, že Ten-jehož-netřeba-jmenovat je zvěromág a po nocích se tulí k jisté nebelvírské studentce, už bylo venku.)

Žádné komentáře:

Okomentovat