čtvrtek 24. května 2012

včera

Tak včera jsem dala večer Cardio Kickbox s Jill a dneska mě docela pobolívají stehna. Kliky na závěr jsem už nedala. Dneska mám cvičit workout 7 a ještě pořád cítím břišáky z pondělka, takže to bude masakr.

Doma jsem objevila oranžové tričko, takže ho nemusím shánět. Jupííí!

2 komentáře:

  1. Ahoj,
    máš zajímavé myšlenky, ale tvůj blog není skro sledovaný. Zkusím ti poradit - není na škodu svoje stránky na něco zaměřit. Na knížky, na umění, na živoní styl atd. Takhle si na tvém blogu každý něco najde, ale nikdy ne tolik, aby si ho dal do sledovaných - to je ten problém, proč máš tak málo čtenářů. Občas můžeš napsat článek o něčem jiném, ale to až ve chvíli, kdy bude tvůj blog více rozjetý a bude mít víc členů. Také bych ti doporučila něco udělat s desigenem - máš lákavý název, člověk čeká barvy a tajemno a přitom tento design není v ničem zajímavý. Možná na to nejsi, ale blogger nabízí docela hodně možností co se týče desigenu. Taky hodně pomůže přidávat obrázky ke článkům - třeba jen ilustrační. Zkus prolézt různé blogy a inspirovat se. Je dobré si najít blogy, které ti přijdou dobré a kouknout se, jak ho majitelka ,,vyzdobila" a o čem píše - většinou má jedno základní téma. Tohle je doporučení, čtenáři nabývají pomalu, ale přece jenom musí nějací nabývat, to by pak byl blog nanic. Klidně tenhle článek smaž, aby tady tak netrčel sám, jen jsem chtěla poradit, protože si myslím, že tvoje nápady mají šanci na sledované stránky.
    Taky doporučuju odendat kód u komentářů - je to někde v nasteáveních. 50% lidí tím odradíě něco napsat. Já to tam nemám a za 3/4 roku jsem měla jen 2 spamy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, díky žes napsala. Já se přiznám, že tenhle blog píšu spíš pro sebe. Občas se mě dlouho drží nějaká myšlenka, kterou se pak pokusím nějak smysluplně zpracovat. Taky si tu píšu výkřiky do ticha a blbinky. Nějak moc mi nevadí, že nemám moc čtenářů. Čtenář jsem totiž já. Prolézám různé blogy a hledám, co stojí za to číst.

      Díky za tip s tím kódem u komentářů. Zkusím s tím něco udělat.

      Vymazat