středa 28. srpna 2013

Filmy za srpen

Sedm životů
Film s Willem Smithem v hlavní roli. Prý dojemný film, který se strašně vlekl a trauma hlavního hrdiny nebylo tak tajemné, jak se celou dobu zdálo. Spoiler bíleTo, že zavinil dopravní nehodu a kvůli tomu začal rozdávat svoje orgány, bylo naprosto ujeté. Ano, dojde k darování srdce nové lásce a darování očí slepému klavíristovi. To bylo OMG!!!Ne díky, víckrát nechci a ztráta času. Jsem cynik.   

Jack Reacher: Poslední výstřel
Tom Cruise v hlavní roli. Tahle detektivka se ničím nezdržuje. Na začátku nasadí rychlé, které se tak od půlky lehce zpomalí, to ale neznamená, že jsem se nudila. Je tu výborná hustá atmosféra. Zabijácí jsou dostatečně chladnokrevní a působí velmi realisticky. A jejich šéf je naprostý hajzl a jde z něj strach. Kdo ho uvidí, většinou nepřežije. Na Tomovi jde vidět, že už není nejmladší, ale tahle role mu prostě sedne. Naštěstí žádná romantika, i když se tu vyskytuje hezká blonďatá advokátka (Rosamund Pike), která umí opravdu moc dobře kulit oči. Jacka Reachera nikdo nenajde, on si najde vás, všechno ví a na všechno přijde.  

Red Force
Hongkongská akční pecka z roku 1986. Žeru staré bojové filmy, vlastně staré, já na videokazetách s nimi vyrůstala.
Poctivá kaskadérská práce, všichni se řežou ať je to chlap nebo ženská. Záporáci jsou správní hajzlové, klidně vystřílí bar plný lidí, jenom aby dostali jediného člověka. Jedna hongkongská policistka, jeden japonský policajt a letový detektiv překazí útěk vězně, a začnou po nich jít jeho kámoši. Pomsta následuje pomstu a následuje finále plné výbuchů.

Žádné komentáře:

Okomentovat