úterý 23. července 2013

Edward Cullen není pedofil/Edward Cullen is not a pedophile

I když Twilight nemám ráda a je mým zdrojem zábavy, na internetu panují názory,  že Edward Cullen je pedofil, jelikož je mu přes sto let a zamiluje se do 17-leté dívky.
Tohle  musím uvést na pravou míru už z lásky k Buffy, která chodila s dvěma, respektive s třema upíry hodně přes sto let.
Pedofil je člověk, kterého přitahují děti bez vyjádřených sekundárních pohlavních znaků, může být zaměřen i na pubertální děti s dětskými rysy.
Bella už nevypadá jako dítě, má i něco jako prsa, za rok bude plnoletá, takže termín pedofil je zcela zcestný. To, že je mentálně zaostalá, nechme stranou, protože Edward na tom duševně taky není nejlíp.
Správné označení by bylo hebefil, což je náklonnost k dospívajícím dívkám, ale je zcela běžná u mužské populace.
 
 
Even if I don´t like Twilight and is my source of amusements, there are theories on net,  that Edward Cullen is a pedophile, because he is over one hundred years old and fell in love with seventeen years old girl.
That´s a thing I must put that right, when I love Buffy, which dated with two, maybe three vampires much more over one hundred years old.
Let´t see wikipedia.
Pedophilia - this article is about the sexual interest in prepubescent children.
Bella doesn´t look like a child, she has something like a breasts, in one year she will be full aged, so mark pedophile is completely wrong. Let´s keep aside, that she´s mentally retarded, because Edward´s mentally is also not the best.
More correct definition should be a hebephile -  the affection for teenage girls, but it´s ordinary in men´s population.
You got it?
Sorry for my English, I aimed.

Žádné komentáře:

Okomentovat