čtvrtek 11. dubna 2013

Věc zvaná láska

Další film s Riverem v jedné z hlavních rolí.

Miranda (Samantha Mathis) přijede z New Yorku do Nashvillu, protože se chce prosadit na poli country jako zpěvačka a textařka. Je to rázná holka, ale brzy zjistí, že v Nashvillu jsou country zpěváci a textaři snad všichni včetně policistů a taxikářů.
 
Pozná nové přátele v čele s drzým a arogantním Jamesem a nesmím zapomenout naprosto roztomilou Lindu, kterou hraje mladičká Sandra Bullock.

River Phoenix aka James Wright

V tomhle filmu bych ho vůbec nepoznala. Už jen z toho jak neustále křivil koutky úst, takže vypadal pořád znechuceně a z jeho příšerného účesu. James byl arogantní parchant, který dokázal být okouzlující, zranitelný a vzápětí odtažitý a chladný. Někdo může mít problém s tím, že ve filmu je příliš moc country, ale co bychom jiného taky mohli čekat, že jo.
 
Moc se mi líbilo, že tam nebyly klasické předvídatelné postavy, holka je zamilovaná do hazjla a neví o tom, nebo nejlepší kamarádi zjistí, že jsou si souzeni. Miranda není holka, se kterou si kluk může mávat, a když čekáte na polibek, chytne Jamese pod krkem a nutí ho se přiznat: Budeš se ke mně zase chovat divně?
 

Bylo vidět, že River si natáčení filmu užil, protože uměl hrát na kytaru a při zpívání se taky vyřádil. Scény Jamese a Mirandy, ať už jsou zamilovaní nebo se hádají, jsou výborné.

Jsou filmy, které navodí dobrou náladu a tenhle k nim jednoznačně patří.


Během natáčení spolu River se Samanthou začali chodit.
 
První písničku, kterou  ve filmu James zpívá, a je pro ženský hlas, jsem nedávno viděla v Krok za krokem, kde ji zpívala Karen.
 
Hlášky:
 
- Zdá se, že jsi vypsala šek pro sobeckého arogantního kokota.
- Vyplatí ti ti ho. Vědí, že jsi to ty.
 
- Kolik bylo členů Beatles?
- Tři ... a Ringo.
 
a scéna na střeše
 
Hej Nashville, já jsem tady a už nikdy neodejdu!!!
 




Žádné komentáře:

Okomentovat