pátek 5. dubna 2013

Zamyšlení? Jak pro koho

http://fitnessgirl-lifestyle.blogspot.com/2012/02/naucte-se-milovat-sve-telo.html



Vlevo skinny fat.



Ze zdravé sportovkyně na pokraj smrti.



Svaly váží víc než tuk.



Ty spodní jsou kočky, ty nahoře chudinky.
 

Proč zkoušet tohle?

Když snadnější je tohle.
 
 
Anebo mít vlastní názor.


4 komentáře:

  1. Všechny hlasy mi říkají 'jseš tlustá,ošklivá,trapná'.Tyhle hlasy totálně zabily ty hlasy rozumné,jako 'hlavně,že jsem zdravá,každý je krásný a taková jsi prostě ty'.V nemocnici ani na psychiatrii neskončím.Asi to říkají všechny holky,ale já se dokážu vidět reálně.Ty myslíš,že mě neděsí,že mi zmizela prsa,že se dokážu rozbrečet nad každým jídlem,které musím sníst a že se nenávidím tak moc,že jsem několikrát přemýšlela o sebevraždě? Jo,všechno mě to děsí,hodně.Ale já s tím nemůžu nic dělat.Prostě to nejde.Asi bych jedla víc,kdyby se ke mě přidal někdo z rodiny,ale všichni jsou obézní a nechápou,že mi k večeři stačí třeba tvaroh a nepotřebuju sníst celou pizzu a zapít to colou.Tohle je jediná cesta.

    Ano,výlevy si na blog píšu..co jiného mi zbývá,když se celý den přetvařuju,jak jsem v pohodě a když všechny utěšuju,jak jsou úžasní a krásní? Mě to nikdy nikdo neřekne.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bude to pro tebe asi překvapení, ale myslím, že v pubertě každý uvažoval o sebevraždě. Každý se cítí ošklivý, nejistý a má strach.

      Tak se přestaň přetvařovat, musí to být vyčerpávající a přestaň ostatním dělat rohožku, o kterou si akorát otřou nohy. Když z tebe vyzařují negativní myšlenky, tak tě těžko potká něco dobrého. Já si taky pořád říkala, že nejsem dost dobrá a nikdy nebudu mít štěstí a tím si to programuješ. Chápu, že změnit myšlení je těžké. Opravdu nemáš ani jednu kamarádku? Třeba na internetu, která není posedlá hubnutím a tím že je hnusná? Potřebuješ se přestat brát tak vážně.

      Vymazat
  2. konečně člověk s mozkem! :)...a ty na tom obrázku nejsou chudinky-jsou to jen vychrtlé krávy,které si myslí,že hladověním budou nějalé královny-přitom nežrat dokáže každý...ale takhle veřejně říct svůj názor jako Adele a hlavně mít se ráda-to už dokáže málokdo..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pro ana blogy mi pěkně pijou krev. Hlavně proto, že ty holky se podporují v negativním myšlení, že musí být hubené, aby byly v životě úspěšné a tím, že zhubnou, všichni je začnou mít rádi a budou oblíbené.

      Vymazat